Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 0 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 0
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 1 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 1
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 2 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 2
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 3 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 3
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 4 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 4
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 5 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 5
  • Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 6 Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006 - 6

Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006

Blades clipper keramik profesional 2 agul-agul pisau pengganti clipper keramik nganggo agul-agul baja Emas kanggo Wahl Senior tanpa kabel Clipper (Blade Emas + Emas). Sugeng rawuh kanggo tuku Animal Clippers Blades 2 Hole (1mm-3mm) # 1006 saka kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

· Cocogake karo macem-macem panjaluk sampeyan: Blades 2 Lubang Hewan (1mm-3mm) # 1006. Blade senior 1006 2 Hole kanggo Wahl dirancang supaya cocog karo Wahl Professional Super Taper # 8400, Super Taper II # 8470-500, Icon # 8490-900 Pro Basic, Taper 2000 # 8472-850, Senior 5 Star # 8545 lan Klip Sihir # 8451, lan Sterling 3, Sterling 9 # 8145, lan Senior Refleksi # 8501

· Kelas komersial profesional kanggo kabeh kewan: agul-agul penggantian dawa 1mm-3mm kanggo clipper sampeyan. Nempel kanthi gampang lan gampang dijaga uga nyedhiyakake pilihan nglereni rambut sing rata lan resik

· Cocog kanggo motong lan motong kabeh jas kewan kalebu segawon, kucing, jaran, lan kewan gedhe kanthi jas sing kandel, matt, lan kasar; bisa digunakake kanthi efektif kanggo nyukur rambut kanthi lengkap, kliping awak sing kebak, lan ngatonake potongan

 

· Instalasi Gampang: Pindhah imbuhan agul-agul menyang posisi maju lengkap, pasang agul-agul ndhuwur cilik ing driji drive clipper, banjur lebokake agul-agul ngisor gedhe ing sisih ndhuwur agul-agul ndhuwur cilik. Ganti sekrup lan sebagian kenceng. Priksa manawa untu tangan kiwa kiwa agul-agul ndhuwur kudu ing untu cilik ing agul-agul ngisor. Sawise agul-agul didadekake siji, kencengake sekrup. Nguripake lan mateni kaping pirang-pirang banjur priksa jajaran agul-agul

· 7/24 Layanan Pelanggan: Blades 2 Lubang Kewan Kewan (1mm-3mm) # 1006. Kabeh produk saka BESTBOMG dijamin garansi sing grapyak tanpa prelu biaya liyane. Layanan Pelanggan sing cepet lan gampang digayuh kanggo ngatasi masalah sampeyan sajrone 24 jam

 

 

Werna: Putih + Blade Emas

Blade Keramik Lanjut
Blades Kancing Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006
Tuladha Piranti sing Kompatibel:
Cocog karo Clot Cord lan Cordless Wahl sing kalebu:
Profesional WAHL: Super Taper, Super Taper II. Ikon, Pro Basic, lan Taper 2000
WAHL 5-Star: Senior 5 Bintang


Keuntungan: Teknologi keramik sing maju nggawe agul-agul keramik 5X luwih tajam
Suwene 5X maneh
Tetep adhem 5X
-Bilah Gunting Analitis 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006-



LASTING LASTING:
Digawe saka bahan keramik kanthi teknologi supaya luwih landhep maneh. Tahan panas kanggo nglereni sing adhem lan luwih nyaman. Rating Rockwell Hardness saka 78.

INSTALASI GAMPANG:
Iki ngganti agul-agul cutter obah cilik.
Uga bisa digunakake kanggo nganyarke agul-agul baja dadi pisau keramik.

 

FAQ

1.Q: Apa sampeyan bisa nindakake pesenan OEM?
A: Ya, OEM bakal kasedhiya, ora ana masalah (kudu merek sampeyan dhewe).
2. P: MOQ
OEM lan ODM (Layanan Labeling Pribadi) mesthi disambut.
Kita nawakake kustomisasi lengkap supaya cocog karo merek sampeyan, kanthi bentuk, ukuran, warna, dimensi, kinerja utawa rega. Kita bisa njamin wektu produksi singkat kanthi kualitas apik kaya 7 dina.
-S MOQ cilik:
Produk label pribadi adhedhasar 200 pcs. nalika paket adhedhasar 500 pcs;
-Cetakan Pribadi:
Yen model ekssit ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, departemen R&D bakal ngembangake cetakan kanggo produk sing ideal;
3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
Kualitas prioritas! Saben buruh tetep bisa ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan.
4. P: Kepiye cara njupuk conto?
A: Kita nganggep terhormat nawakake conto. Klien anyar kudu mbayar conto lan biaya kurir, lan conto biaya bakal dibayar
suda saka pambayaran supaya minimal: 1000PCS.
5. P: Apa istilah pembayaran?
A: Umume kita nampa setoran T / T, 30% sadurunge produksi lan saldo sadurunge dikirim.
6. P: Kepiye bab garansi lan layanan purna jual sampeyan?
A: Garansi setaun. Kita tanggung jawab kanggo produk sing rusak lan yen ana masalah kualitas, kita bakal ijolan siji sing rusak. Nanging, sampeyan bisa uga kudu mbalekake wong sing wis rusak lan muter biaya pengiriman.
7. P: Apa cara transportasi?
A: Pengiriman ekspres, udara lan samudra kasedhiya kabeh.



Hot Tags: Pisau Klip Kewan 2 Lubang (1mm-3mm) # 1006, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Apik

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy