Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 0 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 0
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 1 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 1
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 2 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 2
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 3 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 3
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 4 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 4
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 5 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 5
  • Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 6 Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional - 6

Tampilan LED Potong Potong Rambut Tanpa kabel Profesional

BESTBOMG Kit Cukur Rambut Tanpa Kabel Profesional Gunting Rambut kanggo Pria Alat Ukur Rambut Rechargeable Set Tampilan LED dengan Perumahan Logam Baja Roda Motor Tugas Berat kanggo Pria, Wanita, Tampilan Potong Potong Rambut Tanpa Kabel Profesional

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


1.Pambuka Produk

· CUTTING SHARP POWERFUL SHARP 'kit potongan rambut profesional nduweni clipper kompak sing gampang digunakake kanggo dandan multi-guna. Clipper nduweni Tampilan LED Potongan Rambut Tanpa Kabel sing tahan lama, motor sing kuat lan ngukur tliti tliti sing tliti sing tetep luwih dawa, nyedhiyakake kinerja sing akurat lan konsisten. Pilihan gunting rambut sing apik kanggo pria / bocah / tukang cukur.

· à € DILARANG KANGGO LED DISPLAYã € 'Kanthi mode kerja 2-kacepetan, kit pemotong rambut profesional kanggo tukang cukur. Potong rambut, Tampilan LED Potong Potong Cordless Profesional kanthi tampilan LED definisi tinggi kanggo ngelingake umur batere, ngidini sampeyan ngerti kapan ngisi daya. Batere lithium-ion trimmer sing bisa diisi ulang nawakake nganti 240 menit wektu operasi sawise ngisi daya 3 jam. Voltase World-Wide(110V-220Vï¼ ‰ kanggo nggunakake clipper universal.

· Ã € KONTRUKSI KUALITAS € 'Karo omah kabeh logam, LED Potongan Rambut Tanpa Kawat Profesional Tampilan desain mbuwang antik sing dikombinasikake karo konstruksi ergonomis nggawe clipper iki paling apik ing kekiatan lan kenyamanan. Lengkap karo set pisau baja tradisional (dawa potong 1mm-3mm), Tampilan Potong Potong Rambut Tanpa Kabel Profesional Tampilake kabeh sing dibutuhake kabeh.

· Ã € JAMINAN LANGSUNG-JAMINAN 'Kit clipper rambut kasedhiya kanthi 4 standar sisir pengawal lampiran (1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm) sing nglewati rambut supaya luwih nyaman lan kualitas potong. Dawa pemangkasan sing bisa diatur kanthi level taper terintegrasi saka 1-3 mm supaya gampang dicampur lan luntur.

· Ã € OPERASI CORDLESS AND CORD € € Gunting rambut bisa digunakake nganggo kabel utawa tanpa kabel Tampilan LED Potong Rambut Tanpa Kabel Profesional. Fungsi kabel ngidini panggunaan mendesak nalika ora kuwat. Gunting rambut sing sampurna kanggo omah utawa plancongan lan hadiah Natal sing paling apik kanggo kulawarga.

 

KONSTRUKSI KUALITAS

· Perumahan Metal Lengkap nggawa Tampilan Shinning Klasik.

· Gagang Ergonomis Bakal Nggawa Pengalaman Trimensi sing Luar biasa.

Bilah CLIPPER TURUT

· Blade Keramik Titanium Ngasah Dhewe

· 8W Heavy Duty Motor kanthi Noise Low mung 65dB

 

LEWIH TAPER THUMB

· Tuas Taper Jempol kanthi Panjang Potong Luwes 1-3mm

· Motor sing kuat 5500-5800RPM

MODUL CORD / CORDLESS

· Daya Rotary Motor Kanthi Kabel / ora duwe kabel

· Tampilan LED kanggo Tingkat Baterai sing Ketara

 

Kit Grooming Klip Rambut Profesional Tanpa Kabel kanggo Tukang Cukur / Tampilan Ngarep Tampilan Potong Potong Rambut Cordless Profesional

Gunting Rambut Unik

· Âœ ”Tegangan: 100V-240V 50 / 60HZ

· Âœ ”Tampilan: LED

· Âœ ”Wektu ngisi daya batere: 3 jam

· Âœ ”Wektu mlaku: 240 menit

· Âœ ”Bobot net: 0,55lbs (0,25kg)

· Âœ ”Bobot reged: 1,1 lbs (0,5kg)

 

Tips Anget Nggunakake Trimmer Jenggot

· Gunakake trimmer rambut kanthi lengkap kanggo pria kanggo panggunaan kaping pisanan.

· Awak clipper rambut sing tugas abot ora anti banyu.

 

Paket Ngemot Gunting Rambut Tanpa Ari

· 1 x Klip rambut kanthi tampilan LED

· 4 x Sisir sisir

· 1 x sikat resik

· 1 x Manual kanggo motong rambut

· 1 x Adaptor pangisi daya UL sing disetujoni

 

FAQ

1.Q: Apa sampeyan bisa nindakake pesenan OEM?
A: Ya, OEM bakal kasedhiya, ora ana masalah (kudu merek sampeyan dhewe).
2. P: MOQ
OEM lan ODM (Layanan Labeling Pribadi) mesthi disambut.
Kita nawakake kustomisasi lengkap supaya cocog karo merek sampeyan, yaiku bentuk, ukuran, warna, dimensi, kinerja utawa rega. Kita bisa njamin wektu produksi singkat kanthi kualitas apik kaya 7 dina.
-S MOQ cilik:
Produk label pribadi adhedhasar 200 pcs. nalika paket adhedhasar 500 pcs;
-Cetakan Pribadi:
Yen model ekssit ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, departemen R&D bakal ngembangake cetakan kanggo produk sing ideal;
3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
Kualitas prioritas! Saben buruh tetep bisa ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan.
4. P: Kepiye cara njupuk conto?
A: Kita nganggep terhormat nawakake conto. Klien anyar kudu mbayar conto lan biaya kurir, lan conto biaya bakal dibayar
suda saka pambayaran supaya minimal: 1000PCS.
5. P: Apa istilah pembayaran?
A: Umume kita nampa setoran T / T, 30% sadurunge produksi lan saldo sadurunge dikirim.
6. P: Kepiye bab garansi lan layanan purna jual sampeyan?
A: Garansi setaun. Kita tanggung jawab kanggo produk sing rusak lan yen ana masalah kualitas, kita bakal ijolan siji sing rusak. Nanging, sampeyan bisa uga kudu mbalekake wong sing wis rusak lan muter biaya pengiriman.
7. P: Apa cara transportasi?
A: Pengiriman ekspres, udara lan samudra kasedhiya kabeh.



Hot Tags: Tampilan LED Potong Potong Cordless Profesional, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar , Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR