Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 0 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 0
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 1 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 1
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 2 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 2
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 3 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 3
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 4 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 4
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 5 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 5
  • Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 6 Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria - 6

Kit Gunting Rambut kanggo Stylists Barber Pria

BESTBOMG Profesional Klip Rambut, Gunting Rambut Gunting Jenggot Listrik Jenggot HC605, Blade Keramik, 8 Pengawal Lampiran, Baterai Isi Ulang 2000mAh Kanggo Pria lan Keluarga. Sampeyan bisa yakin bisa tuku Kit Potongan Rambut kanggo Tukang Cukur Rambut Stylists Pria saka omah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Spesifikasi:

· Âœ ”Trimmer Rambut sing Bisa Diisi ulang: Clipper rambut pro nganggo baterai Li-ion 2000mAh, murup nalika ngisi daya utawa nyukur rambut. + Kit Gunting Rambut kanggo Pria Stylists Tukang Cukur Ngarep + Trimmer terus mlaku nganti 180 menit sawise 3 lengkap -pengisi jam

· Âœ ”Clipper Pria Tanpa Kawat / Kord: Clipper rambut profesional bisa digunakake nganggo utawa tanpa ngisi daya. Kasedhiya nganggo plug daya 1000mA, - Kit Gunting Rambut kanggo Pria Stylists Tukang Cukur Ngarep-clipper pro ditagih kanthi cepet. Kacepetan puteran yaiku 5500rpm, nyukur rambut kanthi cepet lan alus, ora ana gunane uga ora narik rambut.

· Âœ ”Dawa Nglereni sing Cocog: Tanpa penjaga, tuas taper kit nglereni rambut tanpa kabel bisa disetel saka 1 nganti 3 mm kanthi nggeser tombol sisih. 8 pengawal warna-warni nggawe sampeyan luwih akeh pilihan kanggo motong gaya rambut sing beda-beda, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 19mm, 22mm, 25mm.

· Âœ ”Blades R-Shape Stainless Steel: Kuningan anti-aos lan pisau tahan karat stainless steel sing ngasah mandhiri supaya potongan sing apik, presisi awet, lan kinerja pemotongan premium. Gunting rambut kanthi garing lan udan kanthi gampang, Kit Cukur Rambut kanggo Pria Stylist Tukang Cukur Ngarep sanajan rambut abot lan kandel. Tipe akut tipe R lan ujung agul-agul sing bunder lan bunder dadi aman kanggo ngethok rambut. Ora bisa nglereni 0-celah.

· Âœ ”Trimmer Jenggot Pria: Gunting rambut kanggo pria uga bisa dadi pemangkas jenggot kanggo pria. Nanging elinga yen ana kukul, coba ati-ati nalika nggunakake clipper kanggo nyukur jenggot lan kumis. Lan trimmer kit ora bisa nggawe reresik kanggo jenggot. Kit Gunting Rambut kanggo Pria Stylists Tukang Cukur Ngarep Cocog kanggo panggunaan kulawarga lan plancongan njaba. Ora ana botol minyak ing njero.

 

 

Features
-Baterai 2000mAh sing bisa diisi ulang kanthi wektu mbukak nganti 180mins sawise ngisi daya 2-3 jam
-8 sisir pandhuan, 3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 19mm, 22mm, 25mm kanggo macem-macem kabutuhan pemangkasan
- Tuas kertas ing sisih sisih ndhuwur supaya gampang dicampur lan dawane potongan saka 1mm nganti 3mm tanpa sisir pandhuan
-Bisa ngencengi tliti awet mandhiri, supaya clipping cepet lan tepat
-8W motor tugas abot ing njero, kuat nanging tentrem
Desain -Cordless durung ndhukung digunakake nalika ngisi daya nganggo kabel
-Gampang lan trep kanggo panggunaan omah lan profesional
-Tegangan AC saindhenging 110 - 240V kanggo panggunaan universal ing omah / tukang cukur / plancongan, Kit Cukuran Rambut ing njero utawa internasional kanggo Tukang Cukur Rambut Stylist Pria

 

Spesifikasi
-Voltase: AC 100V-240V 50 / 60Hz
-Jinis Baterai: Litium-Ion
-Kapasitas Batre: 2000mAh (7.4Wh)
-Waktu Ngisi Baterai: 3 Jam
-Nalika mlaku: 180 Menit

 

Paket
1 x Klip Rambut
8 x Pandhuan Combs
1 x Adaptor Ngisi daya
1 x Sikat Resik
1 x Manual Multi-Basa

 

Penting Cathetan Rambut Kit kanggo Gunting Rambut Tukang Cukur Pria
-Krip rambut iki dudu desain anti banyu, kanggo keslametan lan umure, ampun Aja digunakake sajrone shower
-Yen ana pitakonan utawa masalah sajrone panggunaan, aja ragu-ragu ngubungi kita liwat mail ing Amazon, kita bakal mbantu sampeyan sajrone 24 jam.

 

FAQ

1.Q: Apa sampeyan bisa nindakake pesenan OEM?
A: Ya, OEM bakal kasedhiya, ora ana masalah (kudu merek sampeyan dhewe).
2. P: MOQ
OEM lan ODM (Layanan Labeling Pribadi) mesthi disambut.
Kita nawakake kustomisasi lengkap supaya cocog karo merek sampeyan, yaiku bentuk, ukuran, warna, dimensi, kinerja utawa rega. Kita bisa njamin sampeyan
wektu produksi cekak kanthi kualitas apik kaya 7 dina.
-S MOQ cilik:
Produk label pribadi adhedhasar 200 pcs. nalika paket adhedhasar 500 pcs;
-Cetakan Pribadi:
Yen model ekssit ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, departemen R&D bakal ngembangake cetakan kanggo produk sing ideal;
3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
Kualitas prioritas! Saben buruh tetep bisa ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan.
4. P: Kepiye cara njupuk conto?
A: Kita nganggep terhormat nawakake conto. Klien anyar kudu mbayar conto lan biaya kurir, lan conto biaya bakal dibayar
suda saka pambayaran supaya minimal: 1000PCS.

5. P: Apa istilah pembayaran?

A: Umume kita nampa setoran T / T, 30% sadurunge produksi lan saldo sadurunge dikirim.

6. T: Kepiye bab garansi lan layanan purna jual? A: Jaminan setaun. Kita tanggung jawab kanggo produk sing rusak lan yen ana masalah kualitas, kita bakal ijolan siji sing rusak. Nanging, sampeyan bisa uga kudu mbalekake wong sing wis rusak lan muter biaya pengiriman.

7. P: Apa cara transportasi?

A: Pengiriman ekspres, udara lan samudra kasedhiya kabeh.



Hot Tags: Kit Tukang Cukur Rambut kanggo Pria Stylists Tukang Cukur Rambut, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok Jual Paling Anyar, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR