Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 0 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 0
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 1 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 1
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 2 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 2
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 3 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 3
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 4 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 4
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 5 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 5
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 6 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 6
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 7 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 7
  • Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 8 Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria - 8

Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria

Profesional Klip Rambut Tanpa Kabel kanggo Pria Potongan Rambut Kit Kumis Kit Grooming Kit Kit Rambut Rechargeable Trimmer Rambut Pria Stylists Tukang Cukur Anak-anak Rumah (perak)

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


1.Pambuka Produk

· Âœ ”Blade clipper senior tanpa kabel umur kanggo nglereni kanthi tliti: Clipper Rambut Cordless Profesional kanggo Pria Blade stainless steel sing ngasah awake dhewe kanthi selaras kanggo potongan sing alus, cocog kanggo gaya rambut garing / udan. Ora ana maneh snagging lan narik. Direkayasa kanggo kinerja pemotongan presisi sing awet lan premium.

· Âœ ”Trimmer Jenggot Rechargeable with Battery: Professional Cordless Hair Clipper for Men Clipper rambut minangka sinyal sing padhang nalika ngisi daya utawa digunakake. Baterai lithium-ion sing bisa diisi ulang trimmer nawakake nganti 180 menit wektu operasi sawise ngisi daya 3-jam.

· Âœ ”Level & Adjustable Taper Adjustable Level: Kit lengkap rambut tanpa Kabel iki diupgrade, nyedhiyakake taper sing bisa disetel 3 posisi saka 1-3 mm dawane lan 8 sisir penjaga: (1-16â € 3-16â € 1 / 8â € 1/4â € 3 / 8â € 1/2â €). Pangguna bisa milih lan gampang golek rambut kanthi cepet miturut kabutuhane

· Âœ ”Blade Aman & R Wujude Aman: Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo pria kanthi ngasah kuningan anti-nyandhang lan bahan tahan karat stainless steel supaya katrangan sing apik, presisi awet lan kinerja pemotongan premium. Ora maneh snagging lan narik, gampang dipotong rambut garing lan teles, ora kuwatir gaya rambut sing abot lan kenthel. Sudut akut tipe R, ujung agul-agul / sudut piso wis polesan lan bunder, aman lan ora nglarani kulit

· Âœ ”Kit Klambi Rambut Potong Rambut Gunting Rambut nyedhiyakake gaweyan sing apik. Klip Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria Cocog kanggo panggunaan kulawarga lan lelungan njaba. Cathetan: Paket ora kalebu minyak, Priksa sadurunge diprentah, Matur nuwun

 

SET LENGKAP KLIP rambut RAMBUTAN PROFESIONAL-Hadiah Paling Apik Kanggo Kulawarga

Clipper Rambut Cordless Profesional kanggo Pria Upgrade regimen perawatan pribadi nganggo Kit Potongan Rambut Ngarep iki. Piranti iki minangka tambahan cerdas kanggo rutinitas esuk utawa sore.

Perawat perawatan rambut iki nawakake operasi sing cepet lan lancar lan didhukung dening teknologi ion lithium.

Model iki nduweni sawetara lampiran, trimmer detail kanggo tutul, nggawe pengalaman potongan rambut sampeyan lancar.

Iki uga dilengkapi pisau baja karbon sing ngasah dhewe lan tuas taper sing bisa disetel supaya sampeyan bisa ngatur dawa.

Clipper Rambut Cordless Profesional kanggo Pria Nikmati potongan bebas snap ing kenyamanan omah sampeyan kanthi kit cukuran iki

. COMBS PANDUAN PROFESIONAL: Combs Guide Colorful ditrapake kanggo macem-macem panjaluk. Sampeyan bisa entuk 8 lampiran clipper sing beda warna lan ukuran tras ((1/8 ", 1/4", 3/8 ", 1/2", 5 /8",3/4",1"). Iki minangka pilihan pertama minangka profesional.

 

Blades clipper rambut iki dirancang kanggo ketajaman tahan lama. Menehi presisi sing sampeyan butuhake supaya bisa gaya sing dienggo. Blades tliti kanthi tepat bisa dipotong malah nganggo rambut sing paling kenthel, Clipper Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria sing ngilangi penarik lan snagging.

Blades stainless steel kita bisa dicopot kanthi gampang kanggo ngresiki tanpa repot.

Agul-agul bisa dicelupake ing banyu utawa mbilasake agul-agul ing sangisore banyu mili kanggo ngresiki higienis kanthi cepet.


 

Paket kalebu:

· 1 * Gunting rambut

· 8 * sisir pandhuan

· 1 * Sikat reresik

· 1 * pandhuan

· 1 * pandhuan

 

FAQ

1.Q: Apa sampeyan bisa nindakake pesenan OEM?
A: Ya, OEM bakal kasedhiya, ora ana masalah (kudu merek sampeyan dhewe).
2. P: MOQ
OEM lan ODM (Layanan Labeling Pribadi) mesthi disambut.
Kita nawakake kustomisasi lengkap supaya cocog karo merek sampeyan, yaiku bentuk, ukuran, warna, dimensi, kinerja utawa rega. Kita bisa njamin sampeyan
wektu produksi cekak kanthi kualitas apik kaya 7 dina.
-S MOQ cilik:
Produk label pribadi adhedhasar 200 pcs. nalika paket adhedhasar 500 pcs;
-Cetakan Pribadi:
Yen model ekssit ora bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, departemen R&D bakal ngembangake cetakan kanggo produk sing ideal;
3. T: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
Kualitas prioritas! Saben buruh tetep bisa ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan.
4. P: Kepiye cara njupuk conto?
A: Kita nganggep terhormat nawakake conto. Klien anyar kudu mbayar conto lan biaya kurir, lan conto biaya bakal dibayar
suda saka pambayaran supaya minimal: 1000PCS.

5. P: Apa istilah pembayaran?

A: Umume kita nampa setoran T / T, 30% sadurunge produksi lan saldo sadurunge dikirim.

6. T: Kepiye bab garansi lan layanan purna jual? A: Jaminan setaun. Kita tanggung jawab kanggo produk sing rusak lan yen ana masalah kualitas, kita bakal ijolan siji sing rusak. Nanging, sampeyan bisa uga kudu mbalekake wong sing wis rusak lan muter biaya pengiriman.

7. P: Apa cara transportasi?

A: Pengiriman ekspres, udara lan samudra kasedhiya kabeh.




Hot Tags: Clipper Rambut Tanpa Kabel Profesional kanggo Pria, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Cina, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar , Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR